Purificator de aer AlecoAir P40 SMART Păreri, Specificații, Preț

Actualizat pe 15 mai, 2023 de Marius N.

Un purificator de aer precum AlecoAir P40 SMART vă ajută să respirați un aer curat și sănătos.

Acest purificator de aer este conceput pentru curățarea totală a aerului din încăperi de până la 40 mp, oferind caracteristici puternice care vă permit să respirați cu siguranță, fără a vă îngrijora de existența unor elemente nesănătoase în aerul înconjurător.

Cu un sistem de filtrare în mai multe etape, care include un filtru HEPA, un filtru cu cărbune activ și o lampă UV, acest purificator elimină bacteriile dăunătoare și alți agenți periculoși din aer sau sol, fiind chiar și un purificator de aer bun împotriva acarienilor, oferind un confort îmbunătățit al încăperii.

Echipat cu conectivitate Wi-Fi și setări inteligente care pot fi controlate direct de pe telefon, puteți avea de control total asupra operațiunilor purificatorului dvs. oricând și oriunde.

AlecoAir P40 SMART – Design

Purificatorul AlecoAir P40 SMART este alb, elegant și modern, un accesoriu perfect pentru orice casă. Cu designul său elegant, dar robust, se potrivește perfect în orice spațiu de locuit. Forma sa subțire și compactă măsoară Ø 250 mm x 530 mm și cântărește doar 4,955 kg, astfel încât îl puteți transporta cu ușurință, în funcție de nevoile casei dvs.

În centrul acestui purificator se află un afișaj digital intuitiv care vă permite să controlați rapid și ușor viteza precum și alte setări cu doar câteva atingeri simple.

AlecoAir P40 SMART este construit din materiale plastice de înaltă calitate, concepute pentru a rezista la o utilizare pe termen lung. Motorul său cu zgomot redus funcționează silențios pentru a face să circule aerul cu o viteză perfecta, fără a vă deranja somnul sau alte activități pe care le aveți de făcut.

AlecoAir P40 SMART este atât rezistent, cât și eficient din punct de vedere energetic, ceea ce îl face o alegere ideală pentru toate bugetele. Cu designul său modern, afișajul digital intuitiv și capacitățile puternice de debit de aer, acest purificator vă va menține aerul curat la cel mai înalt nivel.

AlecoAir P40 SMART - Design

AlecoAir P40 SMART are 5 etape de filtrare

AlecoAir P40 SMART este un sistem de filtrare a aerului de ultimă generație care combină cinci moduri diferite de filtrare pentru a oferi o calitate superioară a aerului. Dispozitivul intuitiv își ajustează automat setările pentru a optimiza filtrele și a le personaliza pentru orice mediu.

Primul mod de filtrare, este prefiltrul. Acest filtru funcționează prin captarea particulelor mari, cum ar fi praful, murdăria și părul din aer, înainte ca acestea să ajungă la celelalte filtre. Aceste particule mari sunt prinse pe suprafața filtrului. Pe măsură ce aerul trece prin acest filtru, acesta ajută la curățarea aerului locuinței și la eliminarea alergenilor și a poluanților.

Al doilea mod de filtrare este un filtru HEPA, care înseamnă High Efficiency Particulate Air (aer cu particule de înaltă eficiență). Acest tip de filtru de aer a fost certificat de către Departamentul de Energie al SUA și s-a dovedit a fi capabil să elimine până la 99,97% din toate particulele din aer cu o dimensiune de 0,3 microni sau mai mică din mediul în care funcționează. Cu ajutorul acestei tehnologii, alergenii care pot cauza probleme de sănătate sunt eliminați din mediul înconjurător, ajutându-vă să mențineți o calitate sănătoasă a aerului interior pentru casa sau alte spații.

Cel de-al treilea mod din AlecoAir P40 SMART este un filtru de carbon care utilizează granule de carbon activ combinate cu un mediu sintetic pentru o eficiență de absorbție superioară. Cărbunele activ este foarte eficient pentru eliminarea de mirosuri neplăcute, gaze, compuși organici volatili (COV), fumul de țigară și alți poluanți din aer, făcându-i mai ușor de reținut și eliminat din spațiul de locuit, oferindu-vă un aer mai curat de respirat atunci când sunteți acasă sau la serviciu.

Al patrulea mod de filtrare constă în faptul că aparatul este echipat cu un sistem de lumină UV-C care utilizează lumina ultravioletă (lumină UV-C) pentru a neutraliza agenții patogeni din aer, cum ar fi mucegaiul, reducând astfel germenii prezenți în mediul dumneavoastră, minimizând impactul acestora asupra sănătății dumneavoastră în timp, dacă sunt lăsați necontrolați.

În cele din urmă, AlecoAir P40 SMART este dotat și cu o funcție de ionizare care produce ioni încărcați negativ în atmosfera din jurul dumneavoastră, care atrag apoi particulele de praf încărcate pozitiv pentru a vă curăța mediul înconjurător mai eficient decât alte metode convenționale utilizate în prezent, cum ar fi aspirarea sau ștergerea manuală a suprafețelor, oferindu-vă astfel liniștea de a ști că sunteți înconjurat de aer curat.

5 etape de filtrare

AlecoAir P40 SMART – Caracteristici

Purificatorul de aer AlecoAir P40 SMART este conceput pentru a oferi aer curat și purificat în orice încăpere și oferă o serie de caracteristici care îl fac ușor și convenabil de utilizat.

Dispune de o conexiune Wi-Fi integrată care face posibilă integrarea cu orice sistem de automatizare a locuinței, oferind un mare confort la configurarea dispozitivului.

Este însoțit de un temporizator care poate fi setat pentru 2, 4 sau 8 ore, oferind utilizatorilor un control complet asupra funcționării dispozitivului.

Purificatorul include patru niveluri de viteză, permițând celor care îl folosesc să selecteze nivelul perfect de filtrare.

În afară de aceasta, purificatorul P40 SMART este prevăzut cu o funcție SLEEP, care oprește automat afișajul după cinci secunde, menținând în același timp viteza ventilatorului pe prima etapă de ventilație.

Pentru un plus de confort, există și o funcție de mod automat care ajustează viteza ventilatorului în funcție de calitatea aerului detectată de senzorii din interiorul purificatorului.

Nu în ultimul rând, acest aparat are inclus un indicator luminos care îi avertizează pe utilizatori când este timpul să își înlocuiască filtrul. Filtrele de înlocuire sunt concepute pentru utilizare pe termen lung și vor contribui la menținerea performanței optime a purificatorului dumneavoastră pentru anii următori.

AlecoAir P40 SMART panou de control

Cu toate aceste caracteristici excelente și multe altele, va fi ușor să obțineți un aer curat.

2 comentarii la „Purificator de aer AlecoAir P40 SMART Păreri, Specificații, Preț”

  1. Nu mai coboara sub 70 de vreo 3-4 luni indiferent cat il las sa functioneze… Am si un D35 Kosmo 2.0 care functioneaza perfect. Le-am luat pe amandoua de vreo 2 ani. Cred ca PM40 smart s-a „decalibrat”…?! Am curatat senzorul cu betisoare de urechi si apa de mai multe ori. Am schimbat filtrul… Degeaba, culoarea verde apare doar in primele 10-15 secunde de la pornire , apoi numai galben si portocaliu. L-am lasat si cate 10-15 ore sa functioneze…

    Răspunde

Lasă un comentariu