Purificator de aer pentru suprafețe mari

Actualizat pe 15 mai, 2023 de Marius N.

Cel mai bun purificator de aer este mai necesar ca niciodată. Cel mai bun purificator de aer poate îmbunătăți semnificativ calitatea aerului din casa dumneavoastră, ajutând la reducerea alergiilor și a simptomelor de astm.

Dar nu toate purificatoarele de aer sunt construite la fel.

Dacă aveți nevoie de unul care poate acoperi o suprafață mare, atunci un purificator de aer pentru suprafețe mari este cea mai bună opțiune.

În acest articol, vom discuta despre unul dintre cele mai populare purificatoare de aer pentru suprafețe mari de pe piață în prezent.

Este vorba despre purificatorul de aer profesional Microwell Athmoss Office 120 de la soldec-shop.

Microwell Athmoss Office 120

De ce să alegeți Microwell Athmoss Office 120

1. Mai multe straturi de purificare a aerului

Purificatorul de aer Athmoss Office este un purificator de aer foarte eficient, ideal pentru birouri sau alte suprafețe mari.

Acesta este echipat cu 3 straturi de purificare a aerului pentru un plus de siguranță, incluzând un pre-filtru, un filtru hEPA și lămpi uV.

Lămpile UV sterilizează aerul și suprafețele obiectelor cu ajutorul radiațiilor ultraviolete, ceea ce îl face sigur pentru utilizare în orice încăpere populată.

Purificatorul de aer Athmoss Office distruge, de asemenea, bacteriile și virușii, împiedicând transmiterea acestora de la o persoană la alta. Ca urmare, acest purificator de aer este o alegere excelentă pentru birourile care doresc să își îmbunătățească calitatea aerului din interior.

2. Caracteristici de top

Purificatorul de aer Athmoss este perfect pentru spațiul dvs. Poate acoperi spații mari de pana la 450 mp.

Cu un filtru HEPA, acesta va capta 95% din particulele de 0,3 microni sau mai mari, făcând ca aerul din spațiul dvs. să fie mult mai curat și mai sănătos de respirat.

Viteza reglabilă a ventilatorului înseamnă că puteți personaliza purificatorul în funcție de nevoile dvs., iar designul care poate fi montat pe perete înseamnă că puteți economisi spațiu valoros pe podea.

Carcasa acrilică albă are un aspect elegant și profesional, iar construcția ermetică microwell ajută la reducerea nivelului de zgomot.

Lămpile UV-C din compartimentul de dezinfecție ajută la eliminarea bacteriilor și a virușilor, creând un mediu cu adevărat steril.

3. Control de la distanță

Purificatorul de aer Athmoss Office este modalitatea perfectă de a menține aerul din locuința dvs. curat și proaspăt.

Purificatorul dispune de un temporizator avansat care vă permite să îl setați să pornească și să se oprească automat, în funcție de programul dvs. de lucru.

Mai mult decât atât, purificatorul poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației iOS/Android, pentru confortul dumneavoastră.

4. Transport Gratuit

Atunci când achiziționați acest produs, vă veți bucura de transport gratuit oriunde în țară care se află în aria de acoperire a companiilor de curierat.

Acesta este un mare beneficiu, deoarece înseamnă că nu va trebui să plătiți nicio taxă suplimentară pentru transport și puteți fi siguri că produsul dvs. va ajunge rapid și în siguranță.


Cum să alegeți un purificator pentru suprafețe mari?

Dimensiunea spațiului este cel mai important criteriu de luat în seamă. O unitate care este prea mică va trebui să lucreze mai mult pentru a curăța aerul și s-ar putea să nu fie la înălțimea sarcinii într-o cameră mai mare.

Pe de altă parte, o unitate care este prea mare va folosi mai multă energie și s-ar putea să nu fie necesară pentru un spațiu mai mic.

Ca regulă generală, cel mai bine este să alegeți un purificator care este clasificat pentru o cameră puțin mai mare decât cea pe care încercați să o purificați. Acest lucru va asigura că purificatorul dvs. poate face față fără a fi suprasolicitat.

Dimensiunea spațiului

Sistemul de filtrare. Un alt factor important de luat în considerare este tipul de filtru pe care îl folosește purificatorul. Anumite filtre pot gestiona anumiți poluanți. Pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț, investiți într-un purificator de aer care are un sistem de filtrare în mai multe etape, incluzând atât un filtru HEPA, cât și un filtru de carbon pentru a elimina nu numai praful, mucegaiul și alergenii, ci și orice mirosuri neplăcute.

Sistemul de filtrare

Ușurința în utilizare. Orice purificator de aer bun va fi prevăzut cu o interfață ușor de utilizat și intuitivă. Nu ar trebui să trebuiască să petreceți ore întregi răsfoind manualul doar pentru a vă da seama cum să îl porniți.

Și odată pornit, ar trebui să puteți regla cu ușurință viteza ventilatorului, să setați un temporizator sau să verificați durata de viață a filtrului fără prea multe bătăi de cap.

Unele purificatoare de aer sunt dotate chiar și cu aplicații pentru smartphone care îți permit să monitorizezi calitatea aerului în timp real și să primești notificări atunci când este timpul să schimbi filtrul.

Nivelul de zgomot emis. Alt lucru pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți un purificator de aer pentru o cameră mare este nivelul de zgomot. Nu doriți un purificator atât de zgomotos încât să vă distragă atenția, așa că căutați unul care este evaluat la 20-30 dB. Acest nivel este similar cu nivelul de zgomot al unei șoapte, deci nu va fi deranjant, dar tot îl veți putea auzi funcționând.

Nivelul de zgomot emis.

Portabilitate. Un purificator de aer portabil poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru casele sau apartamentele mari.

Întrebări frecvente

Un purificator de aer poate sa fie prea mare pentru o încăpere?

Răspuns: Purificatoarele de aer sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și este important să alegeți dimensiunea potrivită pentru nevoile dvs. Deși un purificator de aer mai mare va fi mai eficient în curățarea aerului, acesta poate fi prea mare pentru o cameră mică.

Acest lucru poate duce la schimbări excesive ale filtrului și la costuri de funcționare mai mari. Prin urmare, este important să luați în considerare dimensiunea camerei dvs. înainte de a cumpăra un purificator de aer.

Pentru încăperile mici, un purificator de aer mic va fi suficient, în timp ce pentru încăperile mai mari poate fi nevoie de un model mai mare.

Un purificator de aer poate sa fie prea mare pentru o încăpere

Un purificator de aer poate funcționa intr-un spațiu mare?

Răspuns: Purificatoarele de aer sunt concepute pentru a elimina contaminanții din aer, îmbunătățind calitatea aerului din interior și promovând o mai bună sănătate respiratorie.

Deși mulți oameni folosesc purificatoarele de aer în camere mici sau dormitoare, acestea pot fi eficiente și în spații mai mari.

De fapt, purificatoarele de aer pentru încăperi mari sunt special concepute pentru a acoperi suprafețe mai mari, ceea ce le face ideale pentru purificarea aerului din întreaga casă.

Un purificator mare sau 2-3 mai mici?

Răspuns: Cea mai bună opțiune depinde de configurația specifică a casei sau a biroului dumneavoastră.

Dacă aveți un plan deschis, un singur purificator de aer mare va fi capabil să filtreze aerul pentru întregul spațiu.

Dacă fiecare cameră este închisă față de celelalte, un purificator de aer de cameră mare nu va putea curăța aerul din celelalte încăperi. În acest caz, va trebui să vă procurați mai multe purificatoare de aer mici, câte unul pentru fiecare cameră.

Lasă un comentariu