Philips AC1215/10 Review si Păreri

Actualizat pe 15 mai, 2023 de Marius N.

Purificatorul de aer Philips AC1215/10 este perfect pentru familiile care doresc să respire un aer curat și sănătos.

Acest dispozitiv de top dispune de senzori avansați și tehnologii moderne pentru a asigura o calitate superioară a aerului, și este unul dintre cele mai bune purificatoare de aer.

Este foarte eficient, eliminând 99,97% din toate particulele din aer, astfel încât puteți respira liniștit știind că familia dvs. este în siguranță față de poluanții dăunători.

Design Philips AC1215/10

Philips AV1215/10 este un purificator de aer elegant are un design curbat unic, care îi permite să distribuie mai eficient aerul purificat în întreaga încăpere.

În plus, partea frontală a aparatului prezintă o serie de orificii pentru a lăsa să intre aerul nepurificat, astfel încât să vă puteți asigura întotdeauna că spațiul dvs. este ventilat corespunzător.

Partea superioară a modelului găzduiește toate comenzile, facilitând gestionarea setărilor fluxului de aer.

Philips AC1215/10 este un purificator de aer puternic, care poate contribui la îmbunătățirea calității aerului din locuința dumneavoastră.

Datorită dimensiunilor sale mari, poate curăța rapid și eficient aerul chiar și în cele mai mari încăperi.

Designul elegant și culoarea albă clasică vor arăta foarte bine în orice casă.

Philips AC1215/10 este modul perfect de a vă menține casa sănătoasă și proaspătă. Designul său aerodinamic și tehnologia Vitashield IPS colaborează pentru a elimina particulele ultrafine și gazele nocive din aer, menținându-vă pe dvs. și familia dvs. sănătoși și confortabili.

Design AC1215-10

Capacitate Philips AC1215/10

Purificatorul de aer Philips AC1215/10 este modalitatea perfectă de a vă menține casa curată și sănătoasă.

Acest purificator poate face față chiar și celor mai mari spații, de până la 63 metri pătrați.

Iar cu o putere maximă de 50 W și un debit de aer de 270 mc/h, va curăța rapid și în liniște aerul de orice poluanți.

În plus, funcția de blocare a accesului pentru copii asigură că cei mici nu pot deranja accidental aparatul.

Sistemul de filtrare

Dacă sunteți în căutarea unui purificator de aer care poate face față chiar și celor mai periculoase niveluri de poluare, Philips AC1215/10 este alegerea perfectă.

Cu filtrul HEPA, acest model poate elimina 99,97% din toate particulele din aer. De asemenea, este eficient în captarea anumitor bacterii și viruși, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru gospodăriile cu copii sau rude în vârstă.

Senzorul de aer inteligent poate detecta cantitatea de PM 2,5 din aer și apoi crește viteza purificatorului de aer pentru a face față poluării. Acest lucru poate ajuta la menținerea nivelurilor de PM 2,5 la un nivel scăzut, asigurându-vă aer curat în timp ce dormiți.

Sistemul de filtrare

Alte caracteristici

Acest purificator de aer are un panou de control simplu în partea de sus.

Există butoane și un afișaj care vă informează cu privire la calitatea aerului din camera dvs.

Inelul cromatic are patru culori: albastru înseamnă că aerul este de calitate ridicată, iar roșu înseamnă că este foarte poluat.

Calitatea aerului este măsurată de senzori care măsoară particulele și nivelurile de alergeni.

Acest model are trei viteze ale ventilatorului, plus modul turbo, pe care îl puteți folosi atunci când aveți nevoie să purificați rapid aerul din cameră.

Acest model de purificator de aer este prevăzut cu un mod de noapte care îl face mai silențios și ajută la monitorizarea calității aerului din cameră.

De asemenea, are un mod automat și un sistem de blocare pentru copii.

Philips AC1215/10 vă va anunța când este timpul să schimbați filtrul și se va opri automat dacă nu înlocuiți filtrul în timp util.

Unde îl poți folosi ?

Acest model este potrivit pentru spații interioare medii și mari, de preferință într-o casă, deoarece nu poate fi monitorizat de la distanță.

Mulți utilizatori preferă să îl pornească noaptea, deoarece modul său Night Mode reduce zgomotul și luminozitatea, în timp ce își ajustează automat viteza în funcție de calitatea aerului. Acest lucru îl face bun pentru utilizarea într-un dormitor principal.

În plus, deoarece nu îl puteți porni de la distanță, nefiind compatibil cu WiFi, este potrivit și pentru o utilizare 24/7 pentru a avea aer purificat în mod constant.

Concluzia

Philips AC1215/10 este un model de purificator de aer care vine cu senzori și tehnologii avansate.

Acesta poate îmbunătăți rapid calitatea aerului din casa ta. Clienții sunt mulțumiți de performanțele sale și spun că este un purificator inteligent și ușor de utilizat, pe care îl pot transporta cu ușurință în alte spații.

Curăță aerul în mod excelent și este o soluție eficientă pentru persoanele cu diverse probleme respiratorii.

Prin urmare, îl recomandă și altora și consideră că raportul calitate-preț este excelent.

Lasă un comentariu