Purificator de aer AlecoAir P15 KIDDO New Review si Păreri

Actualizat pe 4 septembrie, 2023 de Marius N.

Aduceți aerul proaspăt din aer liber în interiorul casei dvs. cu AlecoAir P15 KIDDO New.

Este un purificator de aer mic și smart care nu numai că elimină particulele nocive și alergenii din aer, dar distruge și bacteriile, virușii și mucegaiurile cu ajutorul tehnologiei puternice de lumină UV.

Filtrul HEPA captează chiar și cele mai mici particule, în timp ce filtrul cu cărbune activ elimină mirosurile neplăcute. Dacă sunteți confuz între alegerea unui Filtru HEPA vs Filtru cu carbon activ, AlecoAir P15 KIDDO New vine cu ambele tipuri de filtre pentru o purificare completă.

AlecoAir P15 KIDDO este purificatorul de aer perfect pentru familiile cu copii mici. Compatibil cu Wi-Fi, acest purificator poate fi controlat de oriunde din casă cu ajutorul telecomenzii incluse.

Purificator de aer AlecoAir P15 KIDDO

Purificator de aer AlecoAir P15 KIDDO New – Sistemul de filtrare

Dacă sunteți în căutarea unui purificator de aer care poate face față la tot felul de impurități din aer, atunci AlecoAir P15 KIDDO este cel potrivit pentru dvs.

Este echipat cu un pre-filtru pentru a reține particulele mari de praf, scame sau păr de animale de companie și cu un filtru HEPA pentru a reține microparticulele de praf, acarienii, polenul, sporii de mucegai, bacteriile și virușii.

Purificator de aer AlecoAir P15 KIDDO New sistem de filtrare

Filtrul HEPA reține particulele mai mari de 0,3 microni în proporție de peste 95%, ceea ce înseamnă că până și cele mai mici particule vor fi filtrate.

Iar dacă vă îngrijorează mirosurile neplăcute, filtrul cu carbon activ se va ocupa și de acestea.

AlecoAir P15 KIDDO este un purificator de aer de top, care utilizează tehnologia UV-C pentru a distruge bacteriile, virușii, ciupercile și mucegaiurile.

Datorită funcției de ionizare, el eliberează ioni negativi care se agață de praf și poluanți, făcându-i mai grei și mai ușor de aspirat. Cantitatea mare de ioni negativi emiși de aparat ajută, de asemenea, la împrospătarea aerului și la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale.

Dacă vă îngrijorează eficiența purificatorului trebuie să știți că dacă fereastra este deschisă, eficiența purificatorului scade, dar AlecoAir P15 KIDDO New vine cu tehnologie avansată care asigură o purificare eficientă în orice condiții.

Purificator de aer AlecoAir P15 KIDDO New – Funcții

AlecoAir P15 KIDDO este purificatorul de aer perfect pentru familiile cu copii. Acest purificator este ideal pentru familiile cu copii mici, având în vedere beneficiile purificatoarelor de aer pentru copii.

Datorită funcției Wi-Fi, puteți controla aparatul de la distanță cu smartphone-ul dvs. prin intermediul aplicației AlecoAir. Aplicația este disponibilă în App Store și Google Play.

AlecoAir P15 KIDDO New functii

De asemenea, puteți coordona P15 KIDDO folosind comenzi vocale prin intermediul asistenților digitali Google Home, Alexa sau Siri. P15 KIDDO este disponibil în diferite modele, astfel încât îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

AlecoAir P15 KIDDO New este un purificator de aer care este perfect pentru familia ta. Are un temporizator, astfel încât poate fi programat să funcționeze timp de 2 ore, 4 ore sau 8 ore, oprindu-se automat când timpul selectat s-a scurs.

Există, de asemenea, un indicator luminos care afișează timpul de funcționare selectat. Acest purificator are funcționare continuă prin apăsarea repetată a butonului Timer.

AlecoAir P15 KIDDO este purificatorul de aer perfect pentru familiile cu copii! Are o lumină de noapte care poate fi pornită și oprită și un indicator de resetare a filtrului pentru a vă anunța când filtrul trebuie înlocuit. În plus, este suficient de mic pentru a încăpea în orice cameră!

Pentru cei care lucrați de acasă, acest purificator poate îmbunătăți calitatea aerului, crescând astfel productivitatea.

AlecoAir P15 KIDDO New este un purificator de aer de top, care vă oferă atât confort, cât și control.

Panoul de control tactil îl face ușor de utilizat, în timp ce telecomanda vă permite să ajustați setările de oriunde din încăpere.

Cu sistemul său puternic de filtrare a aerului, P15 KIDDO New curăță și împrospătează aerul din locuința dvs., făcându-l un loc mai sănătos pentru familia dvs.

Ce este lumina UV-C la purificatoarele de aer?

Purificatoarele de aer UV folosesc lumina ultravioletă cu unde scurte pentru a distruge mucegaiul, bacteriile și virușii din aer. Aceasta este una dintre modalitățile prin care reduc poluanții din aerul interior.

Există două tipuri de purificatoare de aer UV-C: cele independente și cele combinate.

În cazul purificatoarelor independente, aerul este forțat prin dispozitiv și trece prin lămpile UV. Lămpile dezinfectează apoi aerul prin uciderea germenilor. Cea mai mare problemă de siguranță este că în timpul acestui proces se poate genera ozon.

Purificatoarele care au instalată funcția UV-C funcționează în același mod ca și cele independente, dar sunt instalate în unități preexistente.

Cum funcționează lumina UV-C la purificatoarele de aer?

Lumina UV-C este responsabilă pentru principala activitate dezinfectantă a sistemelor de purificare a aerului.

Lumina ultravioletă bombardează microorganismele din jurul lămpii UV și deteriorează ADN-ul de care acestea au nevoie pentru a trăi.

Rezultatul este că aceste organisme nu mai pot funcționa sau se pot reproduce, ceea ce le ucide efectiv.

Acest lucru face din UV-C un instrument incredibil de puternic pentru dezinfectarea aerului și explică de ce purificatoarele de aer cu UV-C sunt atât de eficiente în reducerea răspândirii bolilor.

Înainte de a face o investiție, este bine să fiți conștienți de efectele negative ale purificatoarelor de aer, dar AlecoAir P15 KIDDO New este proiectat pentru a minimiza aceste riscuri.

Lasă un comentariu